git.net

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[magnum]: K8s cluster creation times out. OpenStack Train : [ERROR]: Unable to render networking. Network config is likely broken


Hi Bhupathi,

Could you please share your cluster template? And please make sure your
Nova/Neutron works.


On 10/01/20 2:45 AM, Bhupathi, Ramakrishna wrote:
>
> Folks,
>
> I am building a Kubernetes Cluster( Openstack Train) and using fedora
> atomic-29 image . The nodes come up  fine ( I have a simple 1 master
> and 1 node) , but the cluster creation times out,  and when I access
> the cloud-init logs I see this error .  Wondering what I am missing as
> this used to work before.  I wonder if this is image related .
>
>  
>
> [ERROR]: Unable to render networking. Network config is likely broken:
> No available network renderers found. Searched through list: ['eni',
> 'sysconfig', 'netplan']
>
>  
>
> Essentially the stack creation fails in â??kube_cluster_deployâ??
>
>  
>
> Can somebody help me debug this ? Any help is appreciated.
>
>  
>
> --RamaK
>
> The contents of this e-mail message and
> any attachments are intended solely for the
> addressee(s) and may contain confidential
> and/or legally privileged information. If you
> are not the intended recipient of this message
> or if this message has been addressed to you
> in error, please immediately alert the sender
> by reply e-mail and then delete this message
> and any attachments. If you are not the
> intended recipient, you are notified that
> any use, dissemination, distribution, copying,
> or storage of this message or any attachment
> is strictly prohibited. 

-- 
Cheers & Best regards,
Feilong Wang (ç??é£?é¾?)
Head of R&D
Catalyst Cloud - Cloud Native New Zealand
--------------------------------------------------------------------------
Tel: +64-48032246
Email: flwang at catalyst.net.nz
Level 6, Catalyst House, 150 Willis Street, Wellington
-------------------------------------------------------------------------- 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openstack.org/pipermail/openstack-discuss/attachments/20200110/edddb5a6/attachment.html>