git.net

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [users@httpd] https not working


Hi,

Have you enabled ssl and rewrite modules? I would verify also that there is no firewall blocking 443.

Alex

On Wed, Jun 20, 2018, 18:24 Mahmood Naderan <nt_mahmood@xxxxxxxxx.invalid> wrote:
Hi,
My web site works on http without any problem. The location is /var/www/html/shob/ and I want to define an HTTPS virtualhost. So, I COPIED the content relative to my website from /etc/apach2/sites-available/000-default.conf  to /etc/apache2/sites-available/default-ssl.conf and the content is


<IfModule mod_ssl.c>
        <VirtualHost _default_:443>
                ServerAdmin webmaster@localhost
                DocumentRoot /var/www/html
                <Directory "/var/www/html/shob">
                       Options Indexes FollowSymLinks
                       AllowOverride All
                       Order allow,deny
                       Allow from all
                       Require all granted
                </Directory>
                LogLevel debug ssl:debug
                ErrorLog ${APACHE_LOG_DIR}/error.log
                CustomLog ${APACHE_LOG_DIR}/access.log combined
                SSLEngine on
                SSLCertificateFile    /root/cert.files/certificate-standard_wildcard.x.y.z.crt
                SSLCertificateKeyFile /root/cert.files/certificate-standard_wildcard.x.y.z.key
                SSLCertificateChainFile /root/cert.files/intermediate.crt


                <FilesMatch "\.(cgi|shtml|phtml|php)$">
                                SSLOptions +StdEnvVars
                </FilesMatch>
                <Directory /usr/lib/cgi-bin>
                                SSLOptions +StdEnvVars
                </Directory>
                BrowserMatch "MSIE [2-6]" \
                                nokeepalive ssl-unclean-shutdown \
                                downgrade-1.0 force-response-1.0
                BrowserMatch "MSIE [17-9]" ssl-unclean-shutdown
        </VirtualHost>
</IfModule>




I also added the following items in the /var/www/html/shob/.htaccess


RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(subdomain\.)?X\.Y\.Z
RewriteRule ^(.*)$ https://subdomain.X.Y.Z/$1 [R,L]




Now when I enter https://w.x.y.z/shob in the browser, the request times out. What is missing here? Any idea?


Regards,
Mahmood


( ! ) Warning: include(msgfooter.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/git/apache2-users/msg02771.html on line 69
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0007368616{main}( ).../msg02771.html:0

( ! ) Warning: include(): Failed opening 'msgfooter.php' for inclusion (include_path='.:/var/www/git') in /var/www/git/apache2-users/msg02771.html on line 69
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0007368616{main}( ).../msg02771.html:0