git.net

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [Mifos-developer] Report Error- Can run any report not even displaying report list


I found out a solution and i thought this may be helpful to other community
members. It has been been caused As of XAMPP 5.5.30 and 5.6.14, XAMPP ships
MariaDB instead of MySQL.

Solution can be found here
<https://gist.github.com/odan/c799417460470c3776ffa8adce57eece>

On Sat, Apr 28, 2018 at 9:18 AM, Ippez Robert <ippezrobert@xxxxxxxxx> wrote:

> I found out a similar issue raised here http://mail-archives.
> apache.org/mod_mbox/fineract-dev/201609.mbox/%3CCALjGkK2oxy-Lxg_=vui6UD+
> 0X7MAVdmJ4r0zEocjCADjN5Wi2Q@xxxxxxxxxxxxxx%3E
> but there seems no solution given.
>
> On Sat, Apr 28, 2018 at 5:53 AM, Ippez Robert <ippezrobert@xxxxxxxxx>
> wrote:
>
>> Sure. it's the latest branch that i built. Can any please have a look at
>> this. I remember sometime back people experienced the same and from the
>> discussion threads I followed, it's caused as a result of either database
>> driver mariaDB or mysql. Not sure how this was fixed, where can i find the
>> PR for this fix?
>>
>> Thanks
>> Regards
>> Ippez Robert
>>
>> On 28 Apr 2018 01:33, "Victor Romero" <victor.romero@xxxxxxxxxxxxxxx>
>> wrote:
>>
>>> Hi Ippez,
>>>
>>> This is happening in Mifos X 18.03.01?
>>>
>>> Could you confirm the version?
>>>
>>> Regards
>>>
>>> Victor
>>>
>>> ⁣Enviado desde TypeApp ​
>>>
>>> En abr. 27, 2018 2:27 PM, en 2:27 PM, Ippez Robert <
>>> ippezrobert@xxxxxxxxx> escribió:
>>> >Hi All,
>>> >All our reports don't work. We are not sure why this is happening. They
>>> >don't display even if you click on *Reports>>Al*l menu. The error we
>>> >get is
>>> >org.springframework.jdbc.BadSqlGrammarException: StatementCallback; bad
>>> >SQL grammar [select x.* from (select parameter_sql as the_sql from
>>> >stretchy_parameter where parameter_name = 'FullReportList') x]; nested
>>> >exception is com.mysql.jdbc.exceptions.jdbc4.MySQLSyntaxErrorException:
>>> >Table 'mifostenant-default.x' doesn't exist
>>> >
>>> >I have pasted complete error log here <https://pastebin.com/Xez76bDj>.
>>> >Any
>>> >assistance will be highly appreciated
>>> >
>>> >Regards
>>> >Ippez Roberts
>>> >
>>> >
>>> >-----------------------------------------------------------
>>> -------------
>>> >
>>> >-----------------------------------------------------------
>>> -------------------
>>> >Check out the vibrant tech community on one of the world's most
>>> >engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
>>> >
>>> >-----------------------------------------------------------
>>> -------------
>>> >
>>> >Mifos-developer mailing list
>>> >mifos-developer@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
>>> >Unsubscribe or change settings at:
>>> >https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/mifos-developer
>>>
>>
>
>
> --
> Ippez Roberts
> Founder/C.E.O - Swift3 Technologies (U) Ltd
> "Redefining Next Generation I/O Systems"
> P.O.Box 155, Moyo
> UGANDA.
> Tel: +256788725408/770602630
> Skype ID: ippez.robert1
> Email: ippezrobert@xxxxxxxxx
>



-- 
Ippez Roberts
Founder/C.E.O - Swift3 Technologies (U) Ltd
"Redefining Next Generation I/O Systems"
P.O.Box 155, Moyo
UGANDA.
Tel: +256788725408/770602630
Skype ID: ippez.robert1
Email: ippezrobert@xxxxxxxxx