git.net

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

RE: [IE] Re: [External] RE: [IE] airflow ui not showing logs


Frank,

The serve_logs process usually starts automatically with the 'airflow worker' command. Try restarting your worker process and see if it also starts the serve_logs process.

I've had a situation where the serve_logs process went down for some reason and restarting the worker fixed it.  It doesn't explain the cause but could possibly resolve your issue.

Sunil

-----Original Message-----
From: Frank Maritato [mailto:fmaritato@xxxxxxxxxxxxx.INVALID]
Sent: Monday, October 15, 2018 2:14 PM
To: dev@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Subject: [IE] Re: [External] RE: [IE] airflow ui not showing logs

Hi Sunil,

I don't see this process running. I have never had to run this command
previously. Should it have started as part of the 'airflow webserver'
command?
I ran it manually from the command line as 'airflow serve_logs &' (does not
have a daemon option I guess) but I am still not seeing logs in the ui. I
did verify with netstat that it is running on port 8793.


On Mon, Oct 15, 2018 at 12:02 PM Sunil Varma Chiluvuri <
SunilVarma.Chiluvuri@xxxxxxxxxxx> wrote:

> Check if the serve_logs process is running alongside your worker
> process(es). This is the process that takes the log files written to disk
> and serves them to the web UI. It should be running on port 8793 by default.
>
> Sunil
>
> -----Original Message-----
> From: Frank Maritato [mailto:fmaritato@xxxxxxxxxxxxx.INVALID]
> Sent: Monday, October 15, 2018 1:42 PM
> To: dev@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
> Subject: [IE] airflow ui not showing logs
>
> Hi All,
>
> I'm running airflow 1.10.0 and the ui isn't showing the task logs anymore.
> This has worked in the past so I'm not sure what changed. I was able to
> verify that the logs are definitely being written to the same local
> directory as what is specified in the airflow.cfg 'base_log_folder'. I
> don't see any errors or debug in the airflow-webserver.{out|err} logs. I
> tried restarting the process and it still doesn't work.
>
> Anyone know how I can track this down?
> --
> Frank Maritato
> This message contains proprietary information from Equifax which may be
> confidential. If you are not an intended recipient, please refrain from any
> disclosure, copying, distribution or use of this information and note that
> such actions are prohibited. If you have received this transmission in
> error, please notify by e-mail postmaster@xxxxxxxxxxx. Equifax® is a
> registered trademark of Equifax Inc. All rights reserved.
>


--

Frank Maritato
This message contains proprietary information from Equifax which may be confidential. If you are not an intended recipient, please refrain from any disclosure, copying, distribution or use of this information and note that such actions are prohibited. If you have received this transmission in error, please notify by e-mail postmaster@xxxxxxxxxxx. Equifax® is a registered trademark of Equifax Inc. All rights reserved.